T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / YENİMAHALLE - Çiğdemtepe Şehit Mehmet Coşkun Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

ÜLKEMİZİN KURUCUSU YÜCE ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü, SONSUZLUĞA UĞURLAYIŞIMIZIN 85. YILINDA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLADIĞI BİR PROGRAMLA ANDIK. ANMA PROGRAMINDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Kas

YENİMAHALLE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 57. EĞİTİM BÖLGESİ OKULLARI ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK FUTSAL TURNUVASINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK OKULUMUZDA HAZIRLIKLARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

Kas

YENİMAHALLE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 57. EĞİTİM BÖLGESİ OKULLARI OLARAK CUMHURİYET'İN 100. YILINDA HEP BİRLİKTE OKUYORUZ ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA 7 KASIM 2023 TARİHİNDE OKUMA ETKİNLĞİ GERÇEKLEŞTİRDİK. ETKİNLİĞE KATILAN CUMHURİYET ÖĞRETMENLERİNE VE ÇOCUKLARINA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

MESEM 10/A SINIFI ÖĞRENCİMİZ HASAN KAYRA MUTLU GREKOROMEN GÜREŞ MÜSABAKALRINDA 51 KG.DA ANKARA BİRİNCİSİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Ekm

ÜLKEMİZİN BİR GERÇEĞİ OLAN VE BİNLERCE VATANDAŞIMIZI OLUMSUZ ETKİLEYEN DEPREMLE İLGİLİ FARKINDALIK OLUŞTURMAK AMACIYLA OKULUMUZDA DEPREM TAHLİYE TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Ekm

Yenimahalle İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı Kaletepe Sağlıklı Hayat Merkezinden Okulumuza gelen Diyetisyen Hatice YAĞIZ Sağlıklı Beslenme ve Obezite hakkında, Dr. Ufuk Kerim BOZOĞLU Kuduz hakkında ve Sosyal Hizmet sorumlusu Mücahit BİLGİLİ ise Sağlıklı Teknoloji Kullanımı hakkında öğretmen ve öğrencilerimize sunum yapmışlardır. Kendilerine Okulumuz adına teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

Ekm

Okul Müdürümüz Raşit HİÇYILMAZ başarılı ve huzurlu bir okul iklimi oluşturmak amacıyla sınıf başkanları ve yardımcılarıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda öğrencilerimize sorumlulukları hatırlatılarak kendilerinden örnek öğrenci profili hakkındaki beklentilerimiz ifade edildi.

Ekm

Okulumuzun bağlı bulunduğu Çiğdemtepe Mahallesi Muhtarı Sn. Nabi TEKİN ve beraberindeki Mahalle Temsilcilerimizden oluşan heyet, Okulumuzdaki görevine başlayan Okul Müdürümüz Sn. Raşit HİÇYILMAZ'a hayırlı olsun ziyereti gerçekleştirdiler. Okulumuz ve Mahallemizin meselelerini görüşmek üzere gerçekleştirdikleri nazik ziyaret için misafirlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Veli KARAKUŞ ile Meslekî ve Teknik Eğitimden Sorumlu Şube Müdürümüz Sayın Ayhan HOŞ 25 Eylül 2023 tarihinde göreve yeni başlayan Okul Müdürümüz Raşit HİÇYILMAZ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.  Öğretmen ve öğrencilerimizin 2023-2024 Eğitim Öğretim yılını da tebrik ederek başarılı bir yıl dileyen İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Veli KARAKUŞ ile Meslekî ve Teknik Eğitimden Sorumlu Şube Müdürümüz Sayın Ayhan HOŞ, Okulumuz ve donatılarıyla ilgili bilgiler alarak yerinde incelemelerde de bulundular. Kendilerine Okulumuza gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür ederiz.

Eyl

May

OKULUMUZ TARAFINDAN HAZIRLANAN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇE PROGRAMIMIZ

May

Yenimahalle Kaymakamımız Sayın Türker Çağatay Halim okulumuzu ziyeret ettiler. Okul Müdürümüz Hilmi DİNÇ'ten okulumuzla ilgili bilgiler alan İlçe Kaymakamımız Öğretmenlerimizle bir de güvenlik toplantısı düzenledi. İlçe Kaymakamımıza ziyaretlerinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Veli KARAKUŞ ve İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Şerif Ali İLKAR ve Mahalle Muhtarımız Nabi TEKİN de eşlik ettiler. Kendilerine ziyeretleri için teşekkür eder aramızda görmekten duyduğumuz mutluluğu yineleriz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Okulumuz konferans salonunda bir program düzenlenmiş olup programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.