T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / YENİMAHALLE - Çiğdemtepe Şehit Mehmet Coşkun Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ortak sınav tarihlerimiz belli olmuştur.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Kılavuza ulaşabileceğiniz adres: https://www.meb.gov.tr/

Şbt

27 Şubat 2024 tarihinde 09.30-17.30 saatleri arasında Kızılay Kan Merkezi ve okulumuz işbirliğinde okulumuz bahçesinde Kan Bağışı Kampanyası yapılacaktır. Gerekli şartları taşıyan tüm vatandaşlarımızı bu değerli etkinliğe davet ediyoruz.

18-65 yaş aralığında 50 kilogramın üzerindeki her sağlıklı birey kan bağışçısı adayı olabilir. (19 yaşından gün almak, 65’ini doldurmamak gerekir.)

İlk kez kan bağışında bulunacaklar için üst yaş sınırı: 61 yaşından gün almamış olmalı. Düzenli kan bağışçıları için üst yaş sınırı 65 yaşını doldurduktan, 70 yaşından gün alana kadar kan bağış merkezi doktorunun onayı olmak şartıyla yılda en fazla 1 kez olmak üzere kan bağışlayabilir.

kizilay.org.tr

Şbt

Çiğdemtepe Şehit Mehmet Coşkun Kılıç MTAL Müdürlüğünce belirlenen 2023-2024 Şubat Dönemi Sorumluluk Sınavları tarih,saat, yer olarak belirlenmiştir. Katılımınız gerekmektedir.

Ara

"Diliizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz tarafından pano çalışmaları yapılmış,sınıflarda sözlük okumaları yapılarak "Bilen Oturur" etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı zümresi tarfından Mobilya ve Metal alanızümreleri işbirliği ile hazırlanan "EdebiyatSokağı'nın" açılışında sizleri aramızda görmekten onur duyarız.

20.12.2023

Edebiyat Söyleşisi

Doç. Dr. Adem POLAT

Ara

Okulumuz 2023-2024 eğitim -öğretim yılı 1.dönem 2.ortak sınav tarihleri belirlenmiş olup tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz. 27 Aralık 2023 Çarşamba günü yapılacak Türk Dili ve Edebiyatı sınavı saat 09.40'da, Matematik sınavı saat 11.00'de, Seçmeli Metin Tahlilleri sınavı saat 12.15'te yapılacaktır.

Ekm

OKULUMUZ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 1. ORTAK SINAV TARİHLERİ BELİRLENMİŞ OLUP TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SINAVLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

Ekm

Eyl

Sorumlu dersi bulunan öğrencilerimizin sınav takviminde belirtilen gün ve saatlerde sınav yerlerinde bulunmaları önemle rica olunur. Sorumlu dersi bulunan öğrencilerimize kolaylıklar ve başarılar dileriz.

Ağu

Anadolu Meslek Programından Anadolu Teknik Programına Geçiş ve Anadolu Teknik Programı 12. sınıflar Akademik Destek Dersleri Seçimi için tıklayınız.